DIRECT BOEKEN
17
Jul, 2024
18
Jul, 2024
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Volwassenen
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Kinderen

Omgeving Ouddorp

Wij weten zoveel leuke dingen te doen, mooie plekjes te wijzen, wandel- en fietsroutes, lekkere restaurantjes, gezellige kroegjes, mooie strandtenten………………vraag ons gewoon! We zijn altijd in de buurt om te helpen. Dat doen we, om jullie van dienst te zijn, maar net zoveel omdat we het ook gewoon leuk vinden om jullie enthousiast te maken voor ons eiland. Wedden dat ons dat lukt?

Strand

Ouddorp is al verschillende keren gekozen tot beste badplaats van Nederland. Niet voor niets natuurlijk! Of je nou wil genieten aan het Grevelingenmeer (het grootste zoutwatermeer van Europa) of aan het Noordzeestrand, het is allemaal vlakbij. Lekker luieren, een gezellig strandtentje bezoeken of actief kiten, surfen, blowkarten of zeilen, het kan allemaal.

Wijngaard

Onze grond grenst aan een kleine wijngaard. Het is altijd leuk om over onze zandwallen naar deze wijngaard te wandelen en wellicht komen jullie Abbas, de eigenaar tegen, die van alles over zijn druiven en de wijn kan vertellen.
Fietsen

Fietsenverhuur

Wij helpen je graag aan de nieuwste e-bikes en de mooiste fietsroutes.

Wandelen

Wandelen is zo mooi! Trek er vroeg op uit en ga reeën spotten, op zoek naar de flamingo’s of kijken naar de zeehonden. Wij weten ze meestal wel te vinden en kunnen natuurlijk helpen.
Wandelen Ouddorp
BOEK UW VERBLIJF
17
Jul, 2024
18
Jul, 2024
Created with Sketch. 1 Created with Sketch.
Volwassenen
Created with Sketch. 0 Created with Sketch.
Kinderen